Ainekset:
silakkafileitä
Creme Bonjour tuorejuustoa - italialaiset yrtit
tilliä
ruisjauhoja
valkopippuria
suolaa
Levitä silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Levitä silakkafileiden päälle tuorejuustoa ja ripottele mausteeksi tilliä ja valkopippuria. Yhdistä kaksi filettä nahkapuolet ulospäin.
Tee ruisjauhoseos. Kaada ruisjauhoja laakeaan astiaan ja lisää jauhojen sekaan suolaa ja valkopippuria. Pyöräytä silakkapihvit ruisjauhoseoksessa ennen paistamista, näin saat niihin mukavan rapsakan pinnan. Paista silakkapihvit paitinpannulla voissa kypsiksi.
Silakkapihvit maistuvat esimerkiksi salaatin ja perunamuusin kanssa. Itse tarjosin niitä salaatin ja höyrytettyjen parsakaalien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti