sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Avokadopasta

Alkuperäinen resepti löytyy Hanna Gullichsenin Chicling -blogista, josta oma ohjeemme on mukailtu. Kaiken hehkutuksen jälkeen tätä oli aivan pakko kokeilla ja pasta oli aivan järkyttävän hyvää. Suosittelen!



















Ainekset: 4 annosta
500 g tagliatellepastaa
3 avokadoa
puolikas punainen chili
2 valkosipulinkynttä
1 limetin mehu
pecorinoa
parmesaania
extra virgin oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa

Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuutioi avokadot kuoressaan ja koverra ne lusikalla tarjoilukulhoon. Poista chilistä siemenet ja pilko se pieniksi paloiksi, silppua myös valkosipulinkynnet ja lisää molemmat avokadoseokseen. Halkaise limetti ja purista limetin mehu seokseen. Tee seos suoraan tarjoilukulhoon, johon myös pastat mahtuvat. 



















Lisää 30 g parmesaania ja 30 g pecorinoa. Kaada lisäksi loraus oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla, voit lisätä myös suolaa maun mukaan. Sekoita hyvin.

Keitä tagliatellepasta al denteksi. Lisää keitinveteen riittävästi suolaa (n. 2 rkl), että pasta saa makua. Lisää 1,5 dl ketinvettä avokadoseokseen ja sekoita. Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada tarjoiluastiaan. Sekoita pasta hyvin avokadoseoksen kanssa. 




Ripottele annoksen päälle vielä hieman pecorinoa ja parmesaania sekä ripaus mustapippuria. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...