Nyt se on löytynyt! Nimittäin uusi aamupalasuosikki ihaniin viikonloppuaamuihin. Tällä jos millä aamu lähtee hyvin käyntiin, niin paljon hyviä rasvoja ja proteiinia se sisältää. Innokkaimmat lihansyöjät voivat lisätä rinnalle pari siivua pekonia, jolloin aamiainen on varmasti passeli vaativampaankin makuun. Parhaimmillaan nämä herkut ovat silloin, kun keltuainen jää hieman valuvaksi. Idea reseptiin bongattu Makuja.fi -sivustolta. Eikun kokeilemaan, et takuulla kadu!
Ainekset:
2 avokadoa
4 kananmunaa
juustoraastetta (esim. parmesaani)
mustapippuria
suolaa
rucolaa
persiljaa
ruohosipulia
Huuhtele avokadot ja halkaise ne. Poista kivet. Koverra keskustaa hieman suuremmaksi. Asettele avokadot vierekkeiden paiston kestävälle alustalle. Riko kananmunat avokadopuolikkaiden päälle niin, että keltuaiset asettuvat kivenkoloihin. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Laita avokadot uuniin 200- asteeseen ja paista noin 15-20 minuuttia.
Hienonna rucolat, persiljat ja ruohosipulit. Lisää silppua valmiiden avokado-kananmunien päälle. Viimeistele vielä ripauksella mustapippuria ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti