maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tonnikalalla ja raejuustolla täytetyt tomaatit

Tonnikalalla ja raejuustolla täytetyt tomaatit ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Sopivan kevyttä mutta kuitenkin ravitsevaa. Nämä tomaatit tarjotaan kylminä esimerkiksi salaatin kera. Tomaatit sopivat myös lisukkeeksi muulle ruoalle tai vaikka muiden pikkuherkkujen kanssa tapas-pöytään.

Ainekset:

7 tomaattia
puolikas purkki tonnikalaa
100 g raejuustoa
1 dl silputtua rucolaa
50 g oliiveja
puolikas punasipuli
mustapippuria

Pese tomaatit. Leikkaa tomaateista hatut irti. Koverra lusikalla tomaateista sisukset pois.

Valmista täyte:
Hienonna rucola. Pilko oliivit kolmeen osaan. Hienonna punasipuli silpuksi. Sekoita tonnikala, raejuusto, rucola, oliivit ja punasipuli. Mausta seos mustapippurilla. Sekoita.

Täytä tomaatit täytteellä ja koristele vielä ripauksella mustapippuria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...