Raikas jääkaappikylmä vesimeloni on virkistävä herkku lämpiminä kesäpäivinä ja se maistuu ihanalta ihan sellaisenaan. Vesimelonia voi kuitenkin tarjota myös pienen lisäkkeen kera, jolloin siitä tulee erittäin maistuva makeansuolainen suupala. Fetajuusto ja mustapippuri maistuvat vesimelonin kanssa tosi kivasti. Tein näitä lautasellisen ja ne katosivat heti. Toinen lautasellinen siis heti perään. Onneksi tuli ostettua aika hyvänkokoinen meloni, ettei lopu heti kesken. Sopii mainiosti myös alkupalaksi herättelemään ruokahalua :)
Vesimelonia fetajuustolla
vesimelonia
pala fetajuustoa
sitruunamelissaa
mustapippuria
Leikkaa vesimelonista sydämenmuotoisia paloja piparimuotilla. Murustele päälle fetajuustoa ja koristele sitruunamelissalla. Mausta vielä lopuksi ripauksella mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti