maanantai 13. kesäkuuta 2016

Mango-vuohenjuustobroileri

Hedelmäiset broileriruoat ovat mukavan raikkaita ja kesäisiä, siksipä innostuinkin tekemään K-ruoka.fi:n ohjeella mango-sinihomejuustobroileria, ohje löytyy täältä. Sinihomejuuston korvasin tosin vuohenjuustolla. Vuoka valmistuikin jo pääsiäisen aikoihin, joka selittää pikkutipun herneenversojen juurella :) Mango-vuohenjuustobroileri maistuu hyvin riisin kera.

Mango-vuohenjuustobroileri:
1 rs (500g)  broilerin marinoimattomia fileepihvejä
1 sipuli
1 tuore mango
2 dl ruokakermaa
n. 70 g vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
herneenversoja

Kuori sipuli ja hienonna se. Leikkaa broilerifileet 4 osaan. Kuori ja kuutioi mango. Lado sipulit, broileripalat ja mangot uunivuokaan. Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla. Kaada päälle kerma. Revi vuohenjuusto sekaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia. Lisää päälle silputtuja herneenversoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...