Porkkana-vuohenjuustosalaatti:
pari porkkanaa
pala vuohenjuustoa
kourallinen saksanpähkinöitä
pala tuoretta inkivääriä raastettuna
herneenversoja
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä
seesamiöljyä
Kuori porkkanat ja paloittele ne viistosti. Sekoita oliiviöljy, seesamiöljy, suola, mustapippuri ja raastettu inkivääri. Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle ja sekoita öljy-mausteseos kunnolla porkkanoiden sekaan. Paahda porkkanoita 200-asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat hieman pehmenneet mutta ovat sopivan napakoita. Siirrä porkkanat lautaselle, revi päälle vuohenjuustoa ja koristele saksanpähkinöillä sekä herneenversoilla. Jos leivinpeperille jäi porkkanoiden öljyseosta, kaada se vielä salaatin päälle. Nauti lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti