Kermainen lohipasta on takuuvarma valinta pastaherkutteluun, ja savustetuilla simpukoilla höystettynä maku eikun vain paranee. Pasta
vei totisesti kielen mennessään, näin täyteläistä ja maukasta pastaa ei
ole tullut vähään aikaan syötyä. Chili toi kastikkeeseen pientä
tulisuutta ja sitruuna viimeisteli maun täydelliseksi. Ja
valmistaminenkin kesti vain reilut 15 minuuttia eli suosittelen!
Ainekset:
150 g kylmäsavulohta
120 g savustettuja simpukoita
2 dl kermaa
1-2 valkosipulinkynttä
puolikas sipuli
1 punainen chili
sitruunamehua
persiljaa
mustapippuria
suolaa
öljyä
Keitä pastat al denteksi runsaassa vedessä. Mausta keitinvesi suolalla.
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet sekä hienonna ne. Hienonna chili. Kuullota sipuleita ja chiliä öljyssä paistinpannulla. Lisää pilkotut kylmäsavulohet ja savustetut simpukat. Mausta persiljalla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää kerma ja sitruunamehu, hauduta hetki. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Vinkki: Lisää kastikkeen joukkoon kapriksia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti