tiistai 2. syyskuuta 2014

Kermainen lohi-simpukkapasta

Kermainen lohipasta on takuuvarma valinta pastaherkutteluun, ja savustetuilla simpukoilla höystettynä maku eikun vain paranee. Pasta vei totisesti kielen mennessään, näin täyteläistä ja maukasta pastaa ei ole tullut vähään aikaan syötyä. Chili toi kastikkeeseen pientä tulisuutta ja sitruuna viimeisteli maun täydelliseksi. Ja valmistaminenkin kesti vain reilut 15 minuuttia eli suosittelen! 

Ainekset:
150 g kylmäsavulohta 
120 g savustettuja simpukoita
2 dl kermaa
1-2 valkosipulinkynttä
puolikas sipuli
1 punainen chili
sitruunamehua
persiljaa
mustapippuria
suolaa
öljyä

Keitä pastat al denteksi runsaassa vedessä. Mausta keitinvesi suolalla. 

Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet sekä hienonna ne. Hienonna chili. Kuullota sipuleita ja chiliä öljyssä paistinpannulla. Lisää pilkotut kylmäsavulohet ja savustetut simpukat. Mausta persiljalla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää kerma ja sitruunamehu, hauduta hetki. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Vinkki: Lisää kastikkeen joukkoon kapriksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...