Ainekset:
Pappardelle- pastaa
öljyä
n. 8 dl paloiteltuja tuoreita herkkutatteja
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
tuoretta persiljaa
tuoretta timjamia
1 pss (21g) Blå band herkkutatti-kastiketta
2 dl maitoa
25 g voita
Keitä pastat al denteksi runsaassa vedessä. Mausta keitinvesi suolalla.
Puhdista herkkutatit ja paloittele ne. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siemenet halutessasi ja hienonna se. Kaada paistinpannulle loraus öljyä ja kuullota sipulisilppua sekä chilejä öljyssä. Lisää paloitellut herkkutatit. Ruskista sieniä pannulla kunnes ne ottavat hieman väriä. Lisää maito. Sekoita herkkutatti-kastikepussin sisältö vähitellen kastikkeen sekaan. Kiehauta kastike koko ajan sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää timjami ja persilja. Lisää voi ja sekoita kunnes se sulaa. Sekoittele hetki ja kastike on valmista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti