Piirakan pohja
120 g voita
noin 3 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Aloita valmistamalla piirakkapohja. Nypi huoneenlämpöinen voi ja jauhot sekaisin. Lisää vesi ja sekoita. Painele piirakkapohja vuokaan ja pistele haarukalla. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
noin 3 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Aloita valmistamalla piirakkapohja. Nypi huoneenlämpöinen voi ja jauhot sekaisin. Lisää vesi ja sekoita. Painele piirakkapohja vuokaan ja pistele haarukalla. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Täyte
3-4 rkl pestoa
200 g mozzarellaa viipaleina
4 tomaattia viipaleina
pinjansiemeniä
basilikaa
rucolaa
On niin omat suosikkimaut tässä...: ) Sopii hyvin tammikuun kasvisruokateemaan!
VastaaPoistaNiin minunkin! Tomaatti, pesto ja mozzarella on niin täydellinen makuyhdistelmä :)
Poista