lauantai 28. tammikuuta 2017

Coucoussalaatti

Satokauden viimeiset persimonit pääsivät couscoussalaattiin granaattiomenan siementen sekä pinaatin kanssa. Tämä salaatti on mukavan kevyt ja lisämakua salaatti saa harissasta ja seesamiöljystä. Seesamiöljy on öljyistä uusi lempparini, joten viime aikoina sitä onkin tullut käytettyä erityisen paljon salaattikastikkeissa ja muussakin ruoanlaitossa. Myös tähän salaattiin seesamiöljy sopii mainiosti harissan kanssa. Persimoneja on jo nyt ikävä, vaikka niiden satokausi on juuri päättynyt. Onpahan ensi talvelle yksi asia lisää mitä odottaa, nimittäin persimonit! :)

Coucoussalaatti
4 dl couscousia
2 persimonia
puolikkaan granaattiomenan siemenet
kourallinen pinaattia
noin 1/2 dl seesamiöljyä
noin reilu 1 tl harissamaustetta

Valmista couscousit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Huuhtele persimonit ja paloittele. Koverra granaattiomenan siemenet. Huuhtele pinaatti. Sekoita öljy ja harissa. Kokoa salaatti tarjoiluvadille ja sekoita kastike joukkoon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...