Grillattu ananas kuuluu ehdottomasti kesään. Pienillä muunnoksilla ananakseen saa kivasti uutta vivahdetta ja tämä kesäkuun yhteishyvän Ruoka -liitteestä bongattu grillatun ananaksen ohje ihanalla hunaja-jogurttikastikkeella pääsikin heti kokeiluun. Tosi kiva ja herkullinen ohje, limettisokeri antoi ananaksille lisää ihanaa makeutta. Ja tuo kastike, nam.
Grillattu ananas:
1 ananas
2 rkl sokeria
1 limetin kuori
Hunaja-jogurttikastike:
2 ½ dl turkkilaista jogurttia
½ dl hunajaa
1 ½ rkl limettimehua
Kuori ja paloittele ananas suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Raasta limetin kuori ja sekoita se sokerin kanssa. Valmista kastike: Sekoita turkkilainen jogurtti, hunaja ja limettimehu. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.
Grillaa ananakset ja ripottele päälle limettisokeria. Tarjoa kastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti