Miltä kuulostaa aloittaa viikonloppuaamu hyvällä sekä ravitsevalla aamiaisella ja telkkarista tulevilla ruoka-ohjelmilla? Hyvältä, ainakin minusta! Niinpä pari viikkoa sitten sunnuntain aamupäivä kului taas herkkujen parissa, kun Tina Nordström valmisti sarjassaan Pohjoiset herkut todella raikkaan näköistä meloni-chilisalaattia. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Mahtava salaatti ja niin yksinkertaisen helppo valmistaa jopa 10 minuutissa! Chilin ja hunajamelonin yhdistelmä on mielestäni aivan ihana. Sopivasti makeaa ja tulista sekaisin, huippuna tässä salaatissa iki-ihana suosikki rucola! Alkuperäisessä ohjeessa oli puolikas ruukku rucolaa mutta ei yhdessä kokonaisessakaan liikaa ollut..
Ainekset:
1 hunajameloni
1 punainen chili
1 ruukku rucolaa
1 limetin raastettu kuori ja mehu
mustapippuria
suolaa
Paloittele melonin hedelmäliha kuutioiksi. Pese chili, poista siemenet ja paloittele pieniksi paloiksi. Pese limetti hyvin ja raasta kuori. Huuhtele rucola. Laita ainekset kulhoon ja purista limetin mehu sekaan. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti