torstai 19. syyskuuta 2013

Kesäkurpitsa-appelsiini-juustosalaatti

Erilaisia salaatteja on mukavaa valmistaa ja uudenlaisten makuyhdistelmien kokeilu on aina yhtä kiehtovaa. Tämä salaatti oli erityisen raikas ja se sopii hyvin lisukkeeksi tai vaikka lounaaksi sellaisenaan patongin kanssa. Resepti on mukailtu 24kitchenistä.

Ainekset:

½-1 kesäkurpitsa (ei siemenosaa)
1 appelsiini
1 punasipuli
100 g salaattijuustoa
loraus oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria


Pese kesäkurpitsa hyvin. Leikkaa kesäkurpitsasta viipaleita perunankuorimaveitsellä. Ripottele suolaa viipaleiden sekaan, että ne imevät hieman makua. Kuori ja paloittele appelsiini ja punasipuli. Jos appelsiinit ovat hyvin vetisiä, valuta niitä hetki. Sekoita salaatin ainekset varovasti ja murenna juustoa sekaan. Mausta mustapippurilla ja kaada sekaan loraus oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...