Pannacotta
3 dl vispikermaa
1 dl maitoa
½ dl sokeria
1 vaniljatanko
2 dl turkkilaista jogurttia
2 liivatelehteä
½ dl sokeria
1 vaniljatanko
2 dl turkkilaista jogurttia
2 liivatelehteä
Mustikkamarmeladi
100 g (n. 2.25 dl) mustikoita
50 g (n. 0.75 dl) hillo-marmeladisokeria
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita vispikerma, maito ja sokeri kattilassa. Kuumenna seos kiehuvaksi, älä kuitenkaan keitä. Liuota joukkoon liivatelehdet. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet pois. Lisää siemenet sekä tanko kattilaan. Anna seoksen jäähtyä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon lopuksi jogurtti.
Kaada seos vuokiin ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 6 tuntia tai yön yli.
Valmista mustikkamarmeladi. Laita mustikat ja sokeri kattilaan, keitä pari minuuttia. Jäähdytä. Lusikoita marmeladi valmiiden pannacottien päälle juuri ennen tarjoilua.
Oi, tämä näyttää ihanalta!
VastaaPoistaKiitos! Oli kyllä hyvää ja oikein pehmeän makuista :)
Poista