Mango-avokadosalsa sopii raikkaana lisukkeena mainiosti myös pääsiäispöytään. Ja mitkä keväiset värit tässä salsassa onkaan, värikäs ruoka on aina ihanaa katseltavaa! Valmistin kyseistä salsaa Broileri-nachovuoan kanssa, onhan hedelmäinen raikas salsa aina lyömätön yhdistelmä texmex-ruoalle. Jos salsaan haluaa tulisuutta, voi siihen laittaa sekaan myös chiliä maun mukaan.
Mango-avokadosalsa:
2 mangoa
4 avokadoa
1 pieni punasipuli
1 limetin mehu
(1 chili)
kourallinen korianteria (tai maun mukaan)
mustapippuria
ripaus suolaa
Kuori mangot ja paloittele hedelmälihat. Kuori avokadot, poista kivet ja paloittele. Kuori punasipuli ja hienonna. Sekoita ainekset ja purista yhden limetin mehu sekaan. Lisää hienonnettu korianteri. Lisää chili hienonnettuna, jos haluat salsaan tulisuutta. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Koristele vielä lopuksi korianterilla.
Mango-avokadosalsa:
2 mangoa
4 avokadoa
1 pieni punasipuli
1 limetin mehu
(1 chili)
kourallinen korianteria (tai maun mukaan)
mustapippuria
ripaus suolaa
Kuori mangot ja paloittele hedelmälihat. Kuori avokadot, poista kivet ja paloittele. Kuori punasipuli ja hienonna. Sekoita ainekset ja purista yhden limetin mehu sekaan. Lisää hienonnettu korianteri. Lisää chili hienonnettuna, jos haluat salsaan tulisuutta. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Koristele vielä lopuksi korianterilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti