torstai 17. maaliskuuta 2016

Broileri-nachovuoka

Herkullinen broileri-nachovuoka on nopea ja helppotekoinen ja pellillisestä riittää isommallekin porukalle. Kiva idea illanistujaisiin tai leffailtaan, hyvä salsa ja crème fraîche kruunaavat herkun. Niitä kannattaa varata reilusti :)

Broileri-nachovuoka:
pussillinen nachoja
noin 500 g maustamattomia broilerisuikaleita
100 g pakastemaissia
puoli purkillista (400 g) kidneypapuja 
150 g mozzarellajuustoraastetta
puoli rasiallista (250 g) punaisia ja keltaisia miniluumutomaatteja
korianteria maun mukaan
reilu ripaus mustapippuria

Lisäksi dippejä, esimerkiksi hyvää salsaa ja crème fraîchea. 

Ruskista broilerisuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla. Sulata pakastemaissi ja valuta kidneypavut. Levitä nachot pellille. Lisää broilerisuikaleet, maissit ja pavut. Sekoita vähän. Lisää juustoraaste ja kypsennä uunissa noin 200 -asteessa kunnes juusto sulaa. Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Lisää tomaatit lopuksi uunista ottamisen jälkeen, tomaatit voi toki laittaa halutessa jo uuniinkin. Ripottele päälle vielä hieman mustapippuria ja korianteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...