tiistai 17. kesäkuuta 2014

Rieskarullat salami-paprikatäytteellä

Rieskarullat ovat kivaa pientä naposteltavaa illanistujaisiin ja juhliin mutta myös silloin kun mieli tekee jotain pikkusuolaista. Olen tehnyt aikaisemmin samaisia rullia tortillalevyistä mutta nyt perinteistä Lapin rieskaa etsiessäni törmäsin kaupassa uusiin valmiiksi maustettuihin Lapin rilla- pizzapohjiin, joten valmistinkin rieskarullat niistä. Ainakin pakkauksen mukaan tuo rilla- pizzapohja on valmistettu Lapin rieskan- reseptillä mutta maustettu valmiiksi tomaatilla, paprikalla, sipulilla ja yrteillä, joten kyseiset rillat soveltuivat salamia ja paprikaa sisältäviin rieskarulliin erityisen hyvin.

Ainekset:
maustettuja Lapin rilla- pizzapohjia
ruohosipuli- tuorejuustoa
salamia
paprikaa
salaattia

Koristeluun:
herneenversoja

Huuhtele salaatti ja kuivaa se hyvin. Huuhtele paprika ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Aseta pala tuorekelmua leikkuulaudalle ja rieskalevy sen päälle. Levitä rieskalevylle ohut kerros tuorejuustoa. Asettele salaattia, salamileikkeitä ja paprikasuikaleita rieskalevyn päälle. Kääri rullalle ja anna tekeytyä jääkaapissa tuorekelmuun käärittynä muutaman tunnin. 

Poista tuorekelmu rullan ympäriltä ja leikkaa käärö noin 2-3 cm levyisiksi rulliksi. Asettele tarjoiluvadille ja koristele herneenversoilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...