maanantai 6. huhtikuuta 2015

Suklaamunat valkosuklaa-mangomoussella

Tein pääsiäisenä söpöjä valkosuklaa-mangomoussella täytettyjä kindermunia. Alkuperäinen ohje löytyy Suklaapeikon keittiössä -blogista. Omaa versiota näistä suklaamunista oioin hieman jättämällä passionhedelmän pois. Ihania pieniä pääsiäisherkkuja suloistuttamaan kahvipöytää!

Suklaamunien ainekset: 
8 kpl kindermunia 
2 dl kuohukermaa
75 g valkosuklaata paloiteltuna
1 prk (á 125 g) mangososetta 

Koristeluun:
nonparelleja

Valmista mousse jo hyvissä ajoin, jotta se ehtii jäähtyä hyvin. Mieluiten jo edellisenä iltana. Kiehauta kuohukerma kattilassa, älä kuitenkaan keitä. Nosta kattila pois levyltä. Lisää paloiteltu valkosuklaa ja sekoittele se kerman sekaan. Kaada seos kulhoon ja jäähdytä hyvin. 

Vatkaa valkosuklaakerma vaahdoksi ja lisää sekaan mangosose. Kääntele varovasti nuolijalla sekaisin. 

Halkaise suklaamunista lakki pois terävällä veitsellä. Ole varovainen, jotta suklaamuna ei halkea. Lusikoi mousse tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja pursota täyte suklaamunien sisään. Koristele nonparelleilla.

4 kommenttia:

  1. Niin herkullisen näköisiä. <33
    Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mä yritin vuosi sitten samalla idealla. Meni vaan hermot, kun munat hajosi. Yhden sain täytettyä 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noiden kanssa sai olla aika varovainen! Kannattaa kuoria leikkausvaiheessa päällyspaperia vain siihen asti mistä leikkaa, pitää munan paremmin koossa. Mutta joo tässä tarvitaan kyllä kärsivällisyyttä ja etenkin terävä veitsi :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...