lauantai 4. huhtikuuta 2015

Mango-pannacotta

Kermainen pannacotta on taatusti maistuva helppo jälkkäri, jonka valmistamiseen ei mene kuin kymmenisen minuuttia. Tämä herkku tulee kuitenkin valmistaa vähintään muutamaa tuntia ennen tarjoilua tai vaikkapa edellisenä iltana, jotta pannacotta ehtii hyytyä hyvin. Aikaisemmin olen tehnyt pannacottaa pelkästään liivatteella mutta nyt valmistin herkun  Dansukkerin-sivuilta löytyvällä ohjeella, jossa hyydyttämiseen oli käytetty hyytelösokeri multia. Hyvin onnistui ja lopputulos oli yhtä hyvä kuin liivatteellakin. Pääsiäisen jälkkäriksi mangoinen pannacotta sopi hyvin, kokonaisuuden viimeistelin lisäksi ananaskirsikalla.

Pannacotan ainekset:
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukkerin Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta
1 tl vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori 


Koristelu:
noin 1 dl mangososetta
ananaskirsikoita

Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Koristele ennen tarjoilua. Ohjeella tulee 5 kuvassa olevaa annosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...