Pannacotan ainekset:
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukkerin Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta
1 tl vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori
Koristelu:
noin 1 dl mangososetta
1 dl Dansukkerin Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta
1 tl vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori
Koristelu:
noin 1 dl mangososetta
ananaskirsikoita
Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Koristele ennen tarjoilua. Ohjeella tulee 5 kuvassa olevaa annosta.
Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Koristele ennen tarjoilua. Ohjeella tulee 5 kuvassa olevaa annosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti