lauantai 7. helmikuuta 2015

Tatti-pekonipasta rucolalla

Tatti-pekonipasta ei voi olla muuta kuin hyvää ja runsaalla rucolalla ja parmesaanilla höystettynä maku sen kun paranee. Viimeaikaisen rucolainnostuksen mainingeissa tuli tähänkin annokseen tunkaistua reilu kourallinen rucolaa ja miksipä ei, rucolahan sopii vähän kaikkeen. Testasimme väliin gluteenitonta pastaa ja ihan maistuvaa oli sekin mutta kyllä normaali pasta täysjyväisenä on kuitenkin parasta, joten mennään sillä taas ensi kerralla. Runsas annos mutta niin oli nälkäkin. ^-^

Tatti-pekonipastan ainekset:
n. 6 dl paloiteltuja herkkutatteja (pakastettuja ja valmiiksi paistettuja)
1 sipuli
1 pkt (170 g) pekonia
2 rkl tomaattipyrettä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
500 g pastaa

Pastan kanssa tarjoiluun:
parmesaanilastuja
rucolaa

Jos käytät tuoreita sieniä, puhdista tatit ja paloittele ne. Kuori sipuli ja hienonna se. Paloittele pekoni. Paista tatteja paistinpannulla sipulin ja pekonin kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja lisää sekaan pari lusikallista tomaattipyrettä. Sekoita hyvin ja ruskista kypsäksi. Keitä pasta al denteksi. Tarjoa tatti-pekoniseos pastan kanssa ja lisää päälle rucolaa ja parmesaania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...