Superhelppo ja herkullinen näkkäri valmistuu puolessa tunnissa ja on valmis herkuteltavaksi heti jäähdyttyään. Innostuksen näkkäriin sain kyläilyreissulla ja tätä näkkäriä tulee varmasti tehtyä jatkossakin. Pellillisestä näkkäriä riittää useammaksi kerraksi ellei näkkärihimo iske täysillä, jolloin helposti tulee rouskuteltua huomaamatta aika monta palaa... Ohje on napattu K-ruoka.fi- sivuilta ja tällä ohjeella näkkäriä valmistuu yksi pellillinen. Jatkossa voisi testata samaa reseptiä myös ruishiutaleilla, toimii varmasti hyvin sekin.
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ohueksi levyksi. Paista taikinaa 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Leikkaa levy uunista ottamisen jälkeen paloiksi ja jäähdytä ritilällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti