Ainekset:
200 g keräkaalia
200 g keräkaalia
100 g punakaalia
150 g porkkanaa (n.2 kpl)
puolikas punasipuli
Kastike:
200 g kermaviiliä
100 g majoneesia
2 rkl sitruunan mehua
1 rkl sitruunan raastettua kuorta
2 valkosipulinkynttä
1rkl hunajaa
mustapippuria
suolaa
Pilko keräkaali ja punakaali pieniksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi punasipuli. Sekoita ainekset keskenään.
Sekoita kermaviili, majoneesi, sitruunan mehu sekä kuoriraaste. Purista valkosipulinkynnet seokseen. Lisää hunajaa, suolaa ja mustapippuria. Sekoita kastike hyvin ja lisää kaali-porkkana-sipuliseokseen.
Coleslaw sopii mainioksi lisukkeeksi grilliruoalle! Coleslawia voi varioida maun mukaan, kokeile sekaan esimerkiksi pähkinöitä, rusinoita, ananasta tai vaikka chiliä, jos tykkäät tulisemmasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti