keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Halloweenin sinihomejuusto-persimonsuut ja appelsiineista tarjoiltavat smoothiet

Sanotaan, ettei ruoalla saa leikkiä mutta Halloweenina saa - ainakin vähän. Arlan- sivustoilla oli tehty hassuja karkkisuita, joista tein itse suolaisen version. Koska persimonit ovat niin maistuva yhdistelmä sinihomejuuston kanssa, ei ollut vaikeaa päättää mitä suihin laittaisin. Oliivit nappasin hammastikkujen päihin ihan siksi, että ne menevät niin hyvin silmistä. Haha, hulvattoman näköisiä niistä ainakin tuli ja olivatpa vielä hyviäkin! Suolaisten napsittavien kylkeen valmistimme samaisilta Arlan- sivustoilta bongattuja makeita appelsiineista tarjoiltuja smoothieita. Appelsiinin sisään voi tehdä smoothien haluamistaan raaka-aineista ja ohje toimii toki muulloinkin kuin Halloweenina. Appelsiinien silmät voi jättää silloin vain pois. ^-^

Sinihome-persimonsuut: 8 kpl
2 persimonia
n. 60 g sinihomejuustoa
1 rkl maustamatonta tuorejuustoa
16 paprikatäytteistä oliivia
16 hammastikkua

Pese persimonit hyvin ja leikkaa niistä noin puolen sentin paksuisia viipaleita. Halkaise viipaleet. Sekoita sinihomejuusto ja tuorejuusto. Lisää sinihome-tuorejuustoseosta kahden persimoniviipaleen väliin. Leikkaa persimonin kuoresta suille hampaat. Tökkää suiden päälle hammastikut ja niiden päihin oliivit.


Appelsiineista tarjoiltavat smoothiet: 4 kpl
4 appelsiinia
8 salmiakkikarkkia
muutama pala säilykemangoa
1 banaani
1 rkl hunajaa
reilu 1 dl maustamatonta jogurttia
4 pilliä

Leikkaa jokaiseen appelsiiniin siksak- kuvioinen hattu terävällä veitsellä. Tökkää salmiakit silmiksi, voit kiinnittää ne sulatetulla suklaalla. Koverra appelsiinien hedelmälihat pois. Valmista smoothie: Laita appelsiinien hedelmälihat, banaani, mangot, hunaja ja maustamaton jogurtti blenderiin ja sekoita. Tarkasta maku. Kaada smoothie appelsiinien sisään. Juo smoothie pillillä.


2 kommenttia:

  1. Nämä ovat ihan parhaita! Tästä postauksesta ei mitenkään voi olla tulematta hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos! Aika veikeitähän noista tuli, ja saivat kyllä tekijänsäkin melko hilpeälle tuulelle :D Pitäis enemmän rakennella tällaisia!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...