Kreikkalaisen voileipäkakun jäljiltä jäi hieman raaka-aineita yli, joten päätin koota ylijäämistä pientä purtavaa edellisen lätkämatsin kisastudioon. Kun riisikakkujakin sattui vielä kaapista löytymään, oli tarvikkeet kivoihin riisikakkusiin valmiina. Täytetyt riisikakut olivat kivaa ja herkullista pientä naposteltavaa ja aion tehdä niitä ehdottomasti toistekin näillä täytteillä vaikka tälläinen extemporekokeilu olikin.
Ainekset:
riisikakkuja
rucolaa
fetajuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja
punasipulia
mustapippuria
Asettele riisikakut lautaselle ja kokoa päälle rucolaa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, sipulirenkaita ja viipale fetajuustoa. Mausta mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti