Couscoussalaatti on mukava lisäke muiden ruokien kanssa tai menee hyvin sellaisenaan esimerkiksi lounaana tai kevyenä iltapalana patongin kanssa. Salaatti sai mukavasti makua Apetinan Chilli- juustosta, jonka liemessä on sopivasti chilin makua ja se antoikin salaatille sopivasti potkua. Tein salaattia kerralla tupla-annoksen, näin minimoin sen ettei salaatti loppuisi heti kesken :)
Couscoussalaatti:
n. 1,5 dl couscousia
suolaa
150 g miniluumutomaatteja
1 keltainen paprika
1 pieni punasipulia
1 pkt Arla Apetina snack pack Chilli- juustoa + paketin öljy
mustapippuria
Koristeeksi:
persiljaa
Keitä couscousit pakkauksen ohjeen mukaan. Muista lisätä keitinveteen reilusti suolaa, jotta couscousit saavat makua. Anna couscousin jäähtyä ennen salaatin valmistamista. Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Huuhtele paprika ja paloittele. Kuori sipuli ja paloittele. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja lisää mustapippuria makusi mukaan. Koristele salaatti persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti