Kreikkalainen jogurtti on upean täyteläistä ja paksua, ja sillä on ihanaa herkutella silloin tällöin tai ehkä hieman liiankin usein!? Yksinkertaisimmillaan jogurtti maistuu mainiosti pelkän hunajan kanssa, mutta persikoilla ja pähkinöillä viimeisteltynä siitä saa erityisen varteenotettavan jälkkärin. Koska jogurtti on tosiaan melko rasvaista ja täyttävää, ei annoskoon tarvitse olla kovinkaan suuri. Täydellisen hyvä yhdistelmä hunajan ja pähkinöiden kanssa, johon persikat tuovat juuri sopivasti raikkautta!
Ainekset:
kreikkalaista (tai turkkilaista) jogurttia
persikoita (säilykkeenä tai tuoreena)
cashew-pähkinöitä
hunajaa
Leikkaa persikat viipaleiksi. Laita tarjoilukulhon pohjalle jogurttia ja asettele persikkaviipaleet päälle. Valuta annokseen juoksevaa hunajaa ja ripottele päälle vielä pähkinöitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti