Valmistimme muutama päivä sitten aivan mielettömän hyvää Suppilovahvero-pekoni-pestopastaa. Suppilovahverot ovat viime syksyisen mökkireissun löytöjä ja viime viikolla tekemäni pesto pääsi nyt sitten kokeiluun pastan kanssa. Peston ohje löytyy täältä. Suppilovahverot ja pekoni ovat mielestäni niin loistava yhdistelmä, että se toimii lähes aina. (Suppilovahveroita ja pekonia kannattaa kokeilla myös piirakkaan!) Ja pestopasta nyt ei voi olla muuta kuin hyvää. Joten kyllä vain, suppilovahverot, pekoni ja pesto sopivat samaan pastaan oikein hyvin.
Ainekset:
2 annosta
250 g tagliatellepastaa
3 dl kuivattuja suppilovahveroita
180 g pekonia
1 dl pestoa
kourallinen tuoretta basilikaa
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
öljyä paistamiseen
Liota kuivatut suppilovahverot. Keitä pasta al denteksi vedessä, johon on lisätty suolaa oman maun mukaan. Valuta suppilovahverot hyvin. Paista suppilovahveroita ja pekonia paistinpannulla öljyssä. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla. Sekoita pesto valutetun pastan joukkoon. Sekoita suppilovahvero-pekoniseos pastan sekaan tai lisää lautaselle pastan päälle. Lisää annoksen päälle vielä hienonnettua tuoretta basilikaa.
öljyä paistamiseen
Liota kuivatut suppilovahverot. Keitä pasta al denteksi vedessä, johon on lisätty suolaa oman maun mukaan. Valuta suppilovahverot hyvin. Paista suppilovahveroita ja pekonia paistinpannulla öljyssä. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla. Sekoita pesto valutetun pastan joukkoon. Sekoita suppilovahvero-pekoniseos pastan sekaan tai lisää lautaselle pastan päälle. Lisää annoksen päälle vielä hienonnettua tuoretta basilikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti