keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pinaatti- palsternakkakeitto

Tämä maukas keitto on ihanan kevyt, ja se sopii täydellisesti talviseen pakkaspäivään ja joulun välipäiviin kevyemmäksi vaihtoehdoksi kinkun jälkeen. Ohje on mukailtu Nigella Lawsonin ohjeesta, samoja raaka-aineita käyttäen. Pinaatti ja palsternakka sopivat kivasti yhteen, ja garam masala toi makuun ihanan mausteisen vivahteen. Keitto on lisäksi terveellinen, eikä kyllä tarvinnut sekaan kermaa vaikka olin sen varmuuden vuoksi ostanut. 

Pinaatti-palsternakkakeitto
1 palsternakka
50 g pinaattia
2 valkosipulinkynttä
1 kana- tai kasvisliemikuutio
1- 2 tl garam masalaa
vettä

Kuori palsternakka ja poista kova sisus. Paloittele ja keitä pehmeäksi. Soseuta palsternakkapalat ja lisää huuhdellut pinaatit. Kuori valkosipulinkynnet ja lisää keittoon. Soseuta. Lisää vesi, liemikuutio ja garam masala. Anna kiehua hiljalleen hetki. Tarkasta maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...