tiistai 8. heinäkuuta 2014

Katkarapu-avokadococktail

Kesäisen raikas ja mukavan kevyt katkarapu-avokadococktail toimii hyvin alkupalana tai kevyenä lounaana. Katkaravut ja avokado muodostavat kivan makuparin, johon kurkku, sitruuna ja tilli tuovat vielä lisää ihanaa raikkautta. Erityisen hyvin cocktail maistuu lämpimänä kesäpäivänä, jolloin tekee mieli jotain kevyttä ja viileää.

Ainekset:

katkarapuja
avokadoa
kurkkua
rucolaa
tilliä
sitruunamehua
mustapippuria
oliiviöljyä

Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin. Halkaise avokado ja poista kivi, kuutioi hedelmäliha. Huuhtele kurkku ja paloittele se kuutioiksi. Huuhtele rucola ja kuivaa hyvin. Sekoita cocktailin ainekset, lisää hieman sitruunamehua ja annostele annosmaljoihin. Kaada päälle hieman oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...