maanantai 22. toukokuuta 2017

Kreikkalainen pastasalaatti

Pastasalaatti on monen lounaan pelastus, ainakin meillä. Se on nopea ja helppo koota jääkaapista löytyvistä aineksista, koska sekaan voi heittää oikeastaan mitä vain. Tässä pastasalaatissa maistuvat oliivit, tomaatit, rucola, feta ja saksanpähkinät. Herkullinen kokonaisuus, jota täydentää laadukas ekstra-neitsytoliiviöljy.

Pastasalaatti
noin 250 g pennepastaa
1,5 dl vihreitä oliiveja
yhteensä 250 g punaisia ja keltaisia miniluumutomaatteja
100 g fetajuustoa
rucolaa
saksanpähkinöitä
mustapippuria
suolaa
ekstra-neitsytoliiviöljyä

Keitä pastat al denteksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pastat. Huuhtele ja puolita tomaatit. Huuhtele rucola ja rouhi pähkinät. Sekoita salaattiainekset ja mausta mustapippurilla sekä suolalla. Kaada sekaan vielä loraus oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...