maanantai 4. heinäkuuta 2016

Sienillä ja juustolla täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat sopivat hyvin kesään, kuten kaikki täytetyt kasvikset. Juhannuksen jälkeen valmistetuista mehevistä beercanburgereista jäi täytettä hieman yli, joten lopputäytteelle oli helppo keksiä käyttöä, kun jääkaapista sattui löytymään pari paprikaa. Sienet juustoseoksella maistuivat ihanilta ja tätä sekoitusta täytyy tehdä paprikoihin toistekin, vaikka vähän vahingossa se niihin tällä kertaa päätyikin. Paprikat koristelin oman yrttilaatikon timjamilla.

Täytetyt paprikat
punaisia paprikoita
tuoreita herkkusieniä
sipulia
valkosipulia
cheddar-juustoa
sinihomejuustoa
öljyä
suolaa
mustapippuria
chilimaustetta
timjamia

Huuhtele paprikat ja halkaise puoliksi, poista siemenet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Paista herkkusieniä ja sipuleita öljyssä paistinpannulla ja mausta seos suolalla, mustapippurilla ja chilimausteella. Kaada seos kulhoon ja lisää sekaan raastettua cheddaria ja sinihomejuustoa. Sekoita. Lado täyte paprikapuolikkaiden sisään. Paista paprikoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes paprika alkaa pehmetä. Koristele timjamilla ja nauti lämpimänä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...