keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Lämmin perunasalaatti

Uudet perunat ovat perinteinen alkukesän suosikki, jotka maistuvat yksinkertaisimmillaan parhaalta sillin kanssa. Tämän kesän ensimmäiset uudet perunat päätyivät lämpimään perunasalaattiin Brie-juuston, pinaatin ja herneiden kera. Silliherkuttelu odottakoon juhannukseen asti :)

Lämmin perunasalaatti:
n. 500 g uusia perunoita
viipale Brie-juustoa
100 g herneitä
kourallinen pinaattia
sitruunan kuorta

Kastike:
n. 1 rkl sitruunamehua
½ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria 

Pese perunat ja keitä ne. Älä keitä perunoita liian pehmeiksi. Puolita perunat. Kiehauta pakasteherneet. Huuhtele pinaatti. Sekoita ainekset ja murenna sekaan juustoa. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin sekaan. Koristele lopuksi sitruunan kuorella. Nauti lämpimänä. 

2 kommenttia:

  1. Uudet perunat ovat niin hyviä, kylmänä ja lämpimänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja kun niitä ei ole pitkän talven jälkeen syönyt niin ensimmäiset on niitä parhaita! Nam :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...