keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Feta-pinaattinyytit

Nämä herkulliset feta-pinaattinyytit ovat mukavaa pikkusuolaista kahvipöytään. Ne ovat suhteellisen nopea valmistaa ja täytteen voi valmistaa hyvin myös omista suosikeista.

Feta-pinaattinyytit:
6 kpl lehtitaikinalevyjä
pussillinen (á 150 g) pakastepinaattia
1 prk (200 g) kermaviiliä
2 kananmunaa
mustapippuria
suolaa
fetakuutioita pari per nyytti
12 kirsikkatomaattia

Sulata lehtitaikinalevyt ja halkaise ne puoliksi. Sulata pinaatti. Voitele peltisen muffinssivuoan vuoat voilla tai margariinilla. Asettele lehtitaikinalevyt muffinssivuokaan. Sekoita pinaatti, kermaviili, kananmunat ja mausteet. Laita pari fetakuutiota nyyttien pohjalle ja kaada täyte päälle. Aseta päälle vielä puolikas kirsikkatomaatti.

Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes nyytit näyttävät valmiilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...