maanantai 12. tammikuuta 2015

Paprika-kananmunat rucolalla

Kaipaisitko vaihtelua paistettuihin kananmuniin? Jos vastasit kyllä, kannattaa kokeilla paprikarenkaan sisään rikottuja kananmunia. Vaihtelun lisäksi kananmuna pysyy myös paremmin koossa paistettaessa, ja tuleepahan syötyä hieman kasviksiakin samalla. Kätevää! Idean näin surffaillessani jossain nettisivuilla, joten täytyihän tätä päästä itsekin kokeilemaan. Kananmunat kruunasin vielä rucolalla, ja viikonlopun aamiaiskananmunat olivat valmiita nautittaviksi.

Paprika-kananmunien ainekset:
kananmunia
paprikaa (eri värisiä)
mustapippuria
suolaa
rucolaa
oliiviöljyä paistamiseen

Huuhtele paprikat ja rucolat. Leikkaa paprikoista noin reilun sentin paksuisia renkaita. Kaada loraus oliiviöljyä paistinpannulle ja heitä paprikarenkaat pannulle. Riko kananmunat renkaiden sisään. Paista molemmin puolin, jätä halutessasi keltuainen hieman valuvaksi. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Tarjoile silputun rucolan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...