tag:blogger.com,1999:blog-5559283582727315813.post8394102384563550412..comments2023-10-11T18:41:50.663+03:00Comments on Tuoksussa Basilikaa: Lauantai-illan herkuttelua: Bataattilohkoja, naudan sisäfilettä ja värikästä salaattiaTuoksussabasilikaahttp://www.blogger.com/profile/16050562872162351821noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5559283582727315813.post-9687522029502912282014-06-10T11:36:37.266+03:002014-06-10T11:36:37.266+03:00Hyvää varmasti noinkin, kiitokset vinkeistä :)Hyvää varmasti noinkin, kiitokset vinkeistä :)Bon Appétithttp://www.blogger.com/profile/17073217734303383736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5559283582727315813.post-86940951035681214822014-06-09T23:10:20.505+03:002014-06-09T23:10:20.505+03:00Toimii myös toi bataatti jos; Teet tulisen paistok...Toimii myös toi bataatti jos; Teet tulisen paistoksen noist lohkoista, punasipuli pilkottu punasipuli, yksi jalopeno ja chiliä + paprikamaustetta sekaan ja kasariin 40-50 min. Tulee sopivasti tulisuutta... Toinen toimiva ois tommonen oliiviöljyssä liotettu pinaattisalaatti; Silppuat pari valkosipulin kynttä ja puolikkaan paprikan, paistat paistinpannulla parissa rkl:ssä oliiviöljyä, Odottelet että valkosipuli ja paprikat pehmeää. Sit vain silputtua tuoretta pinaattia sekaan, paistelet pehmeäksi. Salt and pepper for taste...Timo Heiskanenhttp://www.blogger.com/profile/13860156011414505554noreply@blogger.com