tiistai 11. marraskuuta 2014

Arvonta! Voita Vera Jordanovan uusi keittokirja!

On aika laittaa pystyyn blogini ensimmäinen arvonta! Palkintona tässä arvonnassa on Vera Jordanovan Don't Miss a Bite- kirja, joten kannattaa ehdottomasti osallistua, jos haluat olla kyseisen kirjan uusi onnellinen omistaja. Lisää kirjasta voit käydä lukemassa täältä.

Sain kirjaa WSOY:ltä kaksinkappalein, joten toisen pidän toki itselläni mutta toisen arvon nyt teidän lukijoideni kesken. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttia tähän postaukseen ja kertomalla mikä keittokirja on sinun suosikkisi? Anonyymit käyttäjät muistakaa jättää sähköpostiosoitteenne niin saan yhteyden mahdollisen arpaonnen osuessa kohdalle.

Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 16.11. klo. 24.00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja lisäksi julkaistaan täällä blogissa. Jos en tavoita voittajaa viikon kuluessa, arvon uuden voittajan. 

Onnea arvontaan!


Arvottavan kirjan tarjoaa WSOY.
58 kommenttia:

 1. Minä pidän "gluteenittomasti"-sarjan kirjoista. Olen saanut niistä kiksejä ruokavaliooni :) koistinen.niina@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyviä gluteenittomia ohjeita! Toivotaan, että arpaonni suosii :)

   Poista
 2. Oma suosikki on Amerikkalainen keittokirja. Siinä on maailman paras porkkanakakkuresepti, brownie-resepti ja muita superhyviä. Aika vanha kirja jo, mutta edelleen aktiivisesti käytössä.
  valtonen.anna at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkanakakku nam! Monista vanhoista keittokirjoistakin löytyy erittäin toimivia reseptejä! Onnea arvontaan :)

   Poista
 3. Lempi 'keittokirjani' ovat netistä löytyvät sivustot, sillä en yhtään keittokirjaa omista. Siksipä tämä kirja olisikin varsin mieluisa :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on helppo paikka löytää uusia ohjeita, ja takuuvarmasti löytyy sopivia kun Googlesta hakee :) Arpaonnea sinulle!

   Poista
 4. Oma suosikkini on Salad bible joka on ollut kovassa käytössä! Rakastan salaatteja.
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatit ovat kyllä ihania! Ja uudet salaattiohjeet aina tervetulleita. Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Minun lempikirjani on suklaaherkut-leivontakirja ! Tosin keskivartaloni ei pidä kirjasta :D tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirja ei tosiaankaan voi olla muuta kuin hyvä! Kiitos vinkistä, varmasti herkullisia ohjeita myös joulunajan leivontaan. Pidetään peukkuja arpaonnen suhteen!

   Poista
 6. Juuri tällä hetkellä keittokirjasuosikkini on Caroline Hofberg in Runsaat salaatit. Jossain vaiheessa taas joku muu.
  Mieluusti arvonnassa mukana sp-osoite on ar.leena@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaattikirjat ovat omiakin suosikkeja! Mutta niinhän se menee, että lempparikirjat vaihtuvat. Ja jatkuvasti tulee uusia.. :) Arpaonnea!

   Poista
 7. Olen opetellut sushin tekoa, sillä ravintola sushi on hurjan kallista, ja usein vielä pettymys (riisin koostumus väärä tai kala ei niin tuoreen makuista. ). Helsingissä on paljon etnisiä kauppoja, joissa olen käynyt hankkimassa tarvikkeita halvalla. Kirja sushi slim, Makiko Sano on loistava opus japanilaiseen keittiöön. Oikeastaan kirja on tarkoitettu "laihdutus" opukseksi japanilaisen keittiö avulla.. Mutta itselläni kirja on ollut ainoastaan sushin- teon vuoksi -> ohjeet erilaisten sushien tekoon kattavat ja yksityiskohtaiset. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushia kannattaa kyllä opetella tekemään itsekin! Ja kaikkialta ei edes kunnon sushipaikkoja löydy. Varmasti hyvä opus sushin tekoon. Onnea arvontaan!

   Poista
 8. Mun suosikki keittokirja on piiiiitkän harkinnan ja valinnanvaikeuden jälkeen Safkaa. Arvonnassa mukana ja sähköpostiosoite on suvantotiia@hotmail.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olisi vaikea valita vain yhtä keittokirjaa, koska niitä hyviä on niin monta ja suosikit vaihtelee vähän fiiliksen mukaan. Safkaa on kyllä kiva! Arpaonnea sinullekin ;)

   Poista
 9. Suosikki keittokirjani on vanha anopilta saatu Kotiruokaa- keittokirja, jossa on kaikki perinteiset perusreseptit. Niitä sitten tuunaillaan nykymakuun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusreseptit toimivat hyvänä pohjana vähän kaikkeen ja niitä on helppo muunnella omaan makuun sopiviksi. Pidetään peukkuja tässä arvonnassa :)

   Poista
 10. Aura Liimataisen Parasta kotiruokaa -kirja on suosikkini.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteinen kotiruoka on kyllä hyvää ja sitähän sitä arkena usein syödään. Taatusti hyödyllinen kirja! Onnea arvontaan :)

   Poista
 11. Tinan keittiössä -kirja sisältää maukkaita ruokia, eniten kuitenkin arjessa tulee käytettyä ihan sitä koulun kotitaloustunneilla käytettyä Keitämme & Leivomme kirjaa =D.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusteoksista löytyy monia perusohjeita, joita kannattaa toki hyödyntää! Oma pizzataikinankin ohje on Valion lehtisestä, jonka muistelen olevan kouluajoilta peräisin :) Arpaonnea sinulle!

   Poista
 12. Apua, ihania keittokirjoja on niin paljon! Nettihän on tietysti oikea aarreaitta, mutta kirjana lempparini on ehkä olga temosen keittokirja! Siinä on herkullisia ja helppoja reseptejä ja kuvitus on mitä ihanin! <3. Mukana olen arvonnassa! S-posti: johanna--r@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, upeita keittokirjoja on paljon! Olgan kirjaan en ole vielä tutustunutkaan, vaikka olen sitä usein kirjakaupassa ohimennen katsonut. Hyviä reseptejä varmasti! Onnea arvontaan :)

   Poista
 13. Oikeastaan kaikki Hellapoliisin kirjat ovat suosikkejani :)
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellapoliisilla on monia herkullisia reseptejä, niiden mukaan on tullut kokkailua monet kerrat itsekin :) Onnea arvontaan sinullekin!

   Poista
 14. Otavan "Parhaat leivonnaiset" on suosikkini!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkullisia leivonnaisreseptejä kirjassa varmasti riittää :) Onnea arvontaan!

   Poista
 15. Pidän meidän perinteisestä Ruutukokki-kirjasta :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kirjasarjassa taitaa olla aika monta osaa, hyviä perinteisiä reseptejä löytyy siis paljon! Arpaonnea :)

   Poista
 16. Aura Liimataisen Parasta kotiruokaa on moneen kertaan hyväksi todettu, perusreseptejä löytyy joka lähtöön.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiruoka on just hyvää :) Pidetään peukkuja arvonnassa!

   Poista
 17. Juuri nyt tykkään kokeilla uusia juttuja kirjasta Reseptikuningatar. Yleensäkin reilu kotiruoka tai sellaiseksi sovellettava.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusien reseptien kokeilu onkin ihan parasta :) Onnea arvontaan!

   Poista
 18. en omista muuta kuin yläasteen kotitalouden kirjan :D siitä on ollu iloa ja hyötyä jo kauan!
  mukana arvalla!
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään sitten peukkuja, että onni suosii tässä arvonnassa niin saat toisenkin keittokirjan! Mukana arvonnassa olet :)

   Poista
 19. Kyllä se Farang-kirja taitaa olla suosikki vaikka aikmoista pilkkomista ja jauhamista niissä resepteissä riittääkin :) Verasta ja tästä kirjasta oli muuten just juttu uusimmassa Viini-lehdessäkin, vaikuttaa ihanalta kirjalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farang-kirjasta löytyy kyllä upeita ohjeita, niitä curryja ei olla vielä kokeilu mutta täytyisi kyllä! Useita hyviä ohjeita löytyy Verankin kirjasta, onnea arvontaan :)

   Poista
 20. Oma suosikkini on Safkaa-kirja, tykkään jos kirjassa on suhteellisen simppeleitä reseptejä, joissa kuitenkin on "sitä jotain". :) june1(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, simppeleitä reseptejä tulee useammin toteutettuakin, kun eivät vaadi niin paljoa aikaa. Arpaonnea! :)

   Poista
 21. Parasta kotiruokaa -kirja on monipuolinen ja hyvä.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset kirjat eivät varmasti pääse pölyttymään hyllyllä, kun niitä voi hyödyntää usein :) Onnea arvontaan sinullekin!

   Poista
 22. Kotiruokaa :) Perinteinen on usein parasta.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on varmasti monipuolinen ja kovassa käytössä! Pidetään peukkuja arvonnassa :)

   Poista
 23. Minä pidän eräästä Suklaaherkkuja -kirjasta, varmasti ihan arvattavasta syystä :)
  lumikukka80 at hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaaherkut ovat kyllä takuuhyviä, kirja ei enempää selityksiä kaipaa :) Onnea arvontaan!

   Poista
 24. Apukokin keittokirja..taitaa olla ainut mikä meiltä löytyy;) mukana arvonnassa! T. Jenni jennik1000@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä onni suosii ja saat täydennystä keittokirjavalikoimaan :) Onnea arvontaan!

   Poista
 25. Tinan keittiössä kirja taitaa olla suosikkini. Safkaa (ykköstä) on tullut myös paljon käytettyä...
  arvonnassa mukana ehdottomasti, keittokirjat ovat ihan parhautta.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittokirjat ovat ihania, niitä on mukavaa myös vain selailla :) Arpaonnea sinulle!

   Poista
 26. Nykyään tulee etsittyä niin paljon reseptejä netistä, että on hankala nimetä yhtä suosikkikeittokirjaa. Onneksi ihmiset pitävät näitä ihania blogeja, joista saa ideoita ja inspiraatiota omaankin ruuanlaittoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on kyllä ohjeita pullollaan ja sieltähän niitä itsekin tulee kaikkein eniten etsittyä. Ja kiva jos täältäkin on jokin resepti tarttunut matkaan :) Onnea arvontaan!

   Poista
 27. Kiviset ja Soraset Retun keittokirja on muutaman hyvän perusohjeensa tähden varmaan meidän käytetyin keittokirja, muutenkin tykkään kovasti lapsille suunnatuista teemakeittokirjoista. Mikäpä sen kivempi keino innostaa lasta ruoka-aineista ja ruoanlaitosta. Tykkään kyllä muutenkin teemakeittokirjoista, joita voi ihan vaan lukea. Aina ei tarvitse niin innostua varsinaisesti mitään kokkaamaankaan; esimerkkinä vaikka Sopranos -keittokirja. Mukana arvonnassa..
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan, keittokirjoja on usein mukavaa vain selailla ja katsella kauniita ruokakuvia. Kiva, että olet ottanut lapset mukaan ruokapuuhiin, mukavaa koko perheen tekemistä! Arpaonnea :)

   Poista
 28. Hellapoliisin Kodin suuri keittokirja on ehdoton suosikkini. Siitä löytyy niin paljon ohjeita joka lähtöön. Ollaan armeijassa olevan poikaystäväni kanssa aina viikonloppuvapailla innostuttu taikomaan sen avulla aina kokonainen ruoka-ateria, sisäiltäen alkupalat, pääruuat ja jälkiruuat. Se on niin ihanaa kokkailla yhdessä. Jospa perinne jatkuu miehekkeen tullessa armeijasta pois. annukka36(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Joskus on ihanaa kokkailla pidemmän kaavan mukaan alkupaloista jälkkäreihin :) Toivotaan, että perinne jatkuu tulevaisuudessakin! Onnea arvontaan!

   Poista
 29. Meillä käytetyin kokkauskirja on Kotiruoka-keittokirja, joka on kaiketi jonkinsortin klassikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisista kirjoista löytyy varmasti myös klassikko-ohjeita, joiden avulla saa loihdittua takuuhyvää kotiruokaa :) Onnea arvontaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...